Welkom bij Koeien en Kaas Gouda

Ontdek onze passie voor pure smaken

Koeien en Kaas is in 2010 ontstaan uit de trots voor Goudse kaas en onze passie voor vlees. Prachtige producten als basis voor oneindig veel gerechten, om over de geweldige combinatie van die twee maar niet te spreken.

De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat. Daarom werken wij alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bij ons bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart.

Ambachtelijke slagers zorgen er dagelijks voor dat we met deze prachtige producten kunnen werken.

En als je dan een ambitieuze Chef met een uit Amerika geïmporteerde broiler en Yoder Smoker zijn gang laat gaan, dan weten we dat we alles voor jouw feestmaal in huis hebben.

Kortom, bij Koeien en Kaas proef je onze passie voor pure smaken!

Reserveren

Zin in een lekker avondje uit? Reserveer direct!

En anders kun je altijd langslopen om te kijken of er plek is. Tot snel.

Werken bij

Werken bij de Zalm Horeca Groep
Zit gastvrijheid in jouw bloed? En heb je ervaring in het vak? Leergierig en nieuwsgierig? Je vindt het leuk om met mensen te werken? Dan past De Zalm Horeca Groep bij jou. De Zalm Horeca Groep bestaat op dit moment uit 6 exploitaties: Brasserie Bar De Zalm en La Bodega | WINE BAR & KITCHEN in Gouda, restaurant ’t Vaantje in Reeuwijk en drie vestigingen van ons Koeien en Kaas concept in Gouda, Alphen a/d Rijn en Zoetermeer. In totaal werken er bijna 200 mensen voor De Zalm Horeca Groep.

Om al onze gasten te kunnen verwelkomen, willen we graag ons team uitbreiden met collega’s die onze gastbeleving naar een hoger niveau willen tillen.

Loop bij ons binnen als je meer wilt weten over de verschillende functies. Of vul het formulier in. We horen graag van je!

Cadeaukaart

Geef een beleving cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Al vanaf 15 euro en voor ieder gewenst bedrag geeft Koeien en Kaas Giftcards uit. Zonder geldigheidsduur: de ontvanger kan bepalen hoe en wanneer hij de kaart wil besteden. Daarnaast is de kaart ook geldig bij de andere locaties van de Zalm Horeca Groep worden ingeleverd, zoals Brasserie-Bar De Zalm, La Bodega en ’t Vaantje (Reeuwijk).

Koeien en Kaas Gouda

Adres & openingstijden

Koeien en Kaas Gouda
Achter de Waag 20
2801 JA | Gouda
0182 686 689
gouda@koeienenkaas.nl

Maandag t/m zondag van 17:00 tot 23:00 uur

Tekening koe