Welkom bij Koeien en Kaas Gouda

Ontdek onze passie voor pure smaken

Koeien en Kaas is in 2010 ontstaan uit de trots voor Goudse kaas en onze passie voor vlees. Prachtige producten als basis voor oneindig veel gerechten, om over de geweldige combinatie van die twee maar niet te spreken.

De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat. Daarom werken wij alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bij ons bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart.

Ambachtelijke slagers zorgen er dagelijks voor dat we met deze prachtige producten kunnen werken.

En als je dan een ambitieuze Chef met een uit Amerika geïmporteerde broiler en Yoder Smoker zijn gang laat gaan, dan weten we dat we alles voor jouw feestmaal in huis hebben.

Kortom, bij Koeien en Kaas proef je onze passie voor pure smaken!

Reserveren

Zin in een lekker avondje uit? Reserveer direct!

En anders kun je altijd langslopen om te kijken of er plek is. Tot snel.

Vacatures

Werken bij Gouda Gastvrij

Gouda Gastvrij is een unieke, spraakmakende organisatie, waarin gastronomie en hospitality gecombineerd zijn met wedding en events.

De organisatie bestaat uit 8 zaken: Het Museumcafé Gouda (MC), Lichtfabriek Gouda (LF), Keck., Relais & Châteaux Het Weeshuis (WSHS), Restaurant Lizz*, Eetcafé Vidocq, De Zalm en Koeien en Kaas Gouda.

Daarbij verzorgt Gouda Gastvrij alle F&B en trouwceremonies in het Stadhuis. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer, uitstraling en mogelijkheden. Hoewel de locaties van elkaar verschillen, sluiten ze tegelijkertijd ook naadloos op elkaar aan en kan Gouda Gastvrij hierdoor gasten een uniek totaalconcept bieden van ontbijt, high tea, lunch, borrel, diner, feestelijke en zakelijke ontvangsten en overnachten. De organisatie valt op door haar oog voor styling & details. Gouda Gastvrij “springt eruit” en valt op door “anders dan anders” te zijn. Dit is erg belangrijk binnen de gehele organisatie en dit wordt vooral overgebracht naar alle collega’s.

WIL JE SOLLICITEREN, OF WIL JE JE ORIENTEREN? VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON WORD JE DOORVERWEZEN NAAR DE WEBSITE VAN GOUDA GASTVRIJ, WAAR JE KENNIS KUNT MAKEN MET DE VERSCHILLENDE LOCATIES.

Koeien en Kaas Gouda

Adres & openingstijden

Koeien en Kaas Gouda
Achter de Waag 20
2801 JA | Gouda
0182 686 689
gouda@koeienenkaas.nl

Maandag t/m zondag van 17:00 tot 23:00 uur

Tekening koe